Conmirid SC 350

Hersteller
Agropharm
Kategorie
Insektizid
Registriert bis
2031-11-15
Registrierungsnummer
5726
Wirkstoffe

İlacın Kullanıma Hazırlanma Şekli

Gerekli miktar ilaç, yarısına kadar su doldurulmuş ilaçlama aleti deposuna konur. Gerekli miktar su karıştırılarak ilave edilir. Hazırlanan bu karışım havanın serin ve sakin olduğu zamanlarda bitkilerin her tarafını kaplayacak şekilde püskürtülür.

Kök Boğazı İlaçlama

Domateste Tel Kurtlarına Karşı; dekardaki bitki sayısı belirlenir ve bitki başına 100-150 ml mahlul hesabıyla bir dekara kullanılacak su miktarı belirlenir. 100 ml ilaç bir kaba konur ve üzerine belirlenen su miktarı konarak karıştırılır. Elde edilen karışım her bitkinin kök boğazına 100-150 ml gelecek şekilde verilir.

Narenciye Yaprak Galeri Güvesine karşı ilaçlamadan 1-2 gün önce bahçe sulanmalıdır. Fidanların kök boğazının çevresine küçük bir yalak açılır. Gereken miktar ilaç 1-2 litre su ile karıştırılarak yavaşça fidanların kök boğazına dökülür. İlaçlamadan 1-2 gün sonra bahçe tekrar sulanmalıdır.

Damla Sulama İlaçlaması

Önce damlama sulama sistemi 5-6 dakika çalıştırılarak bitkilerin kök bölgeleri ıslatılır. Gerekli miktardaki ilaç (100 ml/da) bir tank içinde karıştırılarak birkaç dakika içinde sisteme verilir. Damlama sistemi 5-6 dakika daha çalıştırılarak ilaçlı mahlulün bitkilerin kök derinliğine ulaşması sağlanır.

Budama yapılmış patlıcanda ilaçlama öncesi damla sulama ile etkili kök derinliğinin (15-20 cm) ıslatılması gerekir. Bunun için sulama sistemi yaklaşık 2 saat çalıştırılır. Daha sonra gereken miktar ilaç içinde sisteme verilir. (100 ml/da) gübre tankı içinde su ile karıştırılarak birkaç dakika içinde sisteme verilir. İlacın kök derinliğine ulaşması için sulamaya 15-20 dakika kadar daha devam edilir.

Karışabilirlik Durumu

Yüksek derecede alkali ilaçlarla karıştırılmaz

Antidotu

Özel bir antidotu yoktur. Zehirlenme halinde semptomatik tedavi uygulanır.

Registriert für KulturenAnsatzVor-Ernte-Intervall
Baumwolle35 - 85 ml14
Birnen0 l14
Pfirsiche0 l14
Äpfel0 l14
Tomaten100 ml7
Zitrusfrüchte0 l14
Tabak12 ml14
Pistazien0 l14
Kartoffeln15 ml14
Auberginen0 l7
Bohnen0 l7
Okra0 l7