Diagonis 2.5 EC
- Hersteller
- Menta Tarim
- Kategorie
- Insektizid
- Registriert bis
- 2024-09-10
- Registrierungsnummer
- 7177
- Wirkstoffe
- Deltamethrin25 g/l
- Links
- EtiketteSiehe
İLACIN UYGULAMAYA HAZIRLANMASI
İlaç önce ayrı bir kapta az miktar su ile karıştırılır. Aletin deposu yarıya kadar su ile doldurup karıştırıcısı çalıştırılarak hazırlanmış ilaç içine dökülür ve üzeri su ile tamamlanır. Hazırlanmış ilaç aynı gün içinde kullanılır.
KARIŞABİLİRLİĞİ
Normal şartlarda insektisit, fungisit ve yaprak gübreleri ile karıştırılarak uygulanabilir.
KULLANIM ŞEKLİ VE ZAMANI
İlaç değme ve mide yoluyla etkili olup, ani ve yeterli kalıcı etkiye sahiptir. İlaçlamadan iyi sonuç alabilmek için ilaçlamaların zararlıların uygun dönemlerinde ve iyi bir kaplama yapabilecek şekilde uygulanması gerekir.
DİRENÇ YÖNETİMİ
DİAGONİS adlı bitki koruma ürünü, etki mekanizmasına göre Grup 3-A olarak sınıflandırılmış bir insektisittir. Aynı etki mekanizmasına sahip bitki koruma ürünlerinin tekrarlayan uygulamaları, direnç gelişimini teşvik etmektedir. Bu nedenle, direnç gelişimini geciktirmek için DİAGONİS’in aynı sezonu içerisinde önerilen toplam uygulama sayısını aşmayınız. Uygulamanın tekrarlanması gerektiği durumlarda ise, farklı etki mekanizmasına sahip (Grup 3-A harici) bitki koruma ürünlerinin kullanılmasına özen gösteriniz.
Registriert für Kulturen | Ansatz | Vor-Ernte-Intervall |
---|---|---|
Weinreben | 0 l | 3 |
Pistazien | 0 l | 3 |
Linsen | 20 - 50 ml | 3 |
Kartoffeln | 30 ml | 3 |
Mais | 50 ml | 3 |
Futterrüben | 25 ml | 3 |
Sonnenblumen | 25 - 75 ml | 3 |
Oliven | 0 l | 3 |
Sommerweizen | 20 - 50 ml | 3 |
Winterweizen | 20 - 50 ml | 3 |
Sommergerste | 20 - 50 ml | 3 |
Wintergerste | 20 - 50 ml | 3 |
Nüsse | 30 ml | 3 |