Divax 300 EC

Hersteller
Ertar Kimya
Kategorie
Fungizide
Registriert bis
Anmeldung abgelaufen
Registrierungsnummer
6838
Wirkstoffe
Links

İLACIN KULLANILMASI:
Buğday’da Pas, Külleme ve Septoria Yaprak Lekesi Hastalığına karşı hastalık belirtileri görüldüğünde ilaçlamaya başlanır. İklim koşulları ve hastalığın durumu dikkate alınarak gerektiğinde 21-28 gün aralıklarla devam edilir
Antep Fıstığı Karazenk Hastalığına karşı birinci ilaçlama çiçek dökümünden sonra döllenmeyi izleyen meyvelerin buğday tanesi kadar olduğu dönemde yapılır. Hastalık gelişmesi için uygun enfeksiyon koşulları devam ettiği sürece 15 gün aralıklarla ikinci ve diğer ilaçlamalaryapılır.
Şeker Pancarı Yaprak Leke hastalığına karşı ilk ilaçlama hastalık henüz çıkmadan koruyucu olarak yapılmalı, gerektiğinde 15-20 gün aralıklarla devam edilmelidir.
Turunçgillerde Kahverengi Leke Hastalığına karşı ilaçlamalara sürgün gelişimi ve iklim özellikleri dikkate alınarak sürgünler gelişmeye başladığında, yaklaşık 5-10 cm uzunlukta olduğunda ve ilk hastalık belirtileri görüldüğünde başlanır, 15-20 gün aralıklarla devam edilir. Karpuzda Erken Yaprak Yanıklığı Hastalığına karşı ilk hastalık belirtileri görüldüğünde başlanır, 15-20 gün aralıklarla devam edilir.
Mısır Yaprak Yanıklığı: İlk hastalık belirtileri görüldüğünde ilaçlama yapılmalıdır. Hastalık riskinin devam ettiği koşullarda 15 gün sonra ikinci ilaçlama yapılabilir.
Bitki Tahammülü: Tavsiye edildiği şekilde kullanıldığında tavsiye edilen bitkiler üzerinde herhangibir olumsuz etkisi yoktur.

KARIŞABİLİRLİK DURUMU:
Yaygın olarak kullanılan birçok ilaç ile tank karışımı halinde kullanılabilir. Tereddüt halinde bir ön karışım testi yapılması tavsiye edilir.

Registriert für KulturenAnsatzVor-Ernte-Intervall
Sommerweizen40 - 50 ml21
Winterweizen40 - 50 ml21
Pistazien0 l21
Zuckerrüben30 ml21
Zitrusfrüchte0 l21
Wassermelonen50 ml21
Mais50 ml56