Gold Malathion 25 WP

Hersteller
Safa Tarim
Kategorie
Insektizid
Registriert bis
2033-04-24
Registrierungsnummer
3393
Wirkstoffe
Links

Özellikleri
* Kiraz Sineği (Kısmi dal ilaçlaması): 400 gram ilaç + 500 gram Hidrolize Protein / 10 litre  su. Enfeksiyonun yüksek olmadığı ve kiraz sezonunun yağışsız geçtiği kurak bölgelerde  erginlere karşı  koruyucu olarak, özellikle  ilk ve hasada yakın  ilaçlamalarda  uygulanabilir.
** Akdeniz Meyve Sineği  (Kısmi dal ilaçlaması) : 10 litre suya 400 gram ilaç + 500 ml Enzimatik Hidrolize Protein ( % 85 ) .  Tuzaklarda sinek görülürse 7-10 gün ara ile hasattan 10 gün öncesine kadar ilaçlama yapılır.
*** Pamuk Yaprak Biti : Ege ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde kullanılır.
Önce ilaçlama aletinin deposu yarıya kadar su ile doldurulur. Gerekli miktarda ilaç ayrı bir kapta az miktar su ile bulamaç haline getirilerek depoya konur. Aletin karıştırma aparatı çalıştırılarak kalan gerekli su miktarı depoya ilave edilir.
Birçok tarım ilacıyla karıştırılarak kullanılabilir. Dinitro bileşikleri ve Metalaxyl’li ilaçlarla karıştırılmamalıdır.

Registriert für KulturenAnsatzVor-Ernte-Intervall
Weinreben0 l7
Mais500 g
Baumwolle240 - 400 g7
Tabak0 l