Konker Double WP
- Hersteller
- Safa Tarim
- Kategorie
- Fungizide
- Registriert bis
- Anmeldung abgelaufen
- Registrierungsnummer
- 8474
- Wirkstoffe
- propineb613 g/kg
- iprovalicarb55 g/kg
Uygulamaya Hazırlama Şekli
Gerekli miktar ilaç önce az bir miktar su ile ayrı bir kapta bulamaç haline getirilir. Bu bulamaç yarıya kadar doldurulmuş ilaçlama aleti deposuna aktarılır. Gerekli miktar su karıştırılarak ilave edilir. Hazırlanan karışım rüzgarsız ve günün serin saatlerinde bitkinin her tarafı ıslanacak şekilde uygulanmalıdır.
Bağda: Mildiyö; birinci ilaçlama sürgünler 25-30 cm boy aldığında yapılmalıdır. 12-15 günlük aralıklarla ikinci ve üçüncü ilaçlama yapılmalıdır. İklim koşulları hastalığın seyrine uygun gidiyorsa ilaçlamalara devam edilir. Ölükol;1. ilaçlama sürgünler 2-3 cm iken, 2. ilaçlama sürgünler 8-10 cm ve 3. ilaçlama sürgünler 25-30 cm iken yapılmalıdır.
Hıyarda: Mildiyö; İlk ilaçlama kol atma döneminden itibaren çevrede ilk hastalık belirtileri görüldüğünde yapılmalı; diğer ilaçlamalar hastalık seyrine ve bitkinin büyüme hızına bağlı olarak 8-10 günde bir tekrarlanmalıdır.
Birçok insektisit ve fungisit ile karışabilir. Alkali pH’sı olan ilaçlar ile karıştırıldığında tank karışımı yapıldıktan hemen sonra kullanılmalıdır
Registriert für Kulturen | Vor-Ernte-Intervall |
---|---|
Weinreben | 28 |
Gurken | 7 |