Process 50 WP

Hersteller
Platin Agro
Kategorie
Fungizide
Registriert bis
Anmeldung abgelaufen
Registrierungsnummer
Wirkstoffe

ILACLARIN HAZIRLANMASI
Gerekli miktardaki ilaç az bir suyla ayrıbir kapta önce bulamaç haline getirilir. Yarısına kadar su doldurulmuş vekarıştırıcısı çalışmakta olan ilaçlama tankına ilave edilerek karıştırılır vetank suyla tamamlanır. İlaçlama yaparken yaprakların alt ve üst yüzeylerininiyice ilaçlanmasına dikkat ediniz.
İlaçlamayı sabahleyin veya akşam üzerihavanın çok sıcak olmadığı zamanlarda yapınız.

KULLANIMI
BAĞ: Kurşuni küfe karşı üzümlerin olgunlaşma başlangıcında hemen oncebaşlanır. Hava koşullarına göre 15 gün ara ile ilaçlamalara devamedilir. İlaçlama esnasında salkımların iyice ıslanmasına özen gösterilmelidir.
DOMATESTE: Kurşuni küf için çevrede ilk hastalık bertileri görüldüğünde veyabitkilerin çiçeklenme devresinde iken ilaçlamaya başlanır ve 10-15 günaralıklarla ilaçlamaya devam edilir.
HIYARDA: Beyaz çürüklük için fideler şaşırtıldıktan sonra 20 gün sonra ilkilaçlama yapılır ve 10 gün aralıklarla tekrarlanır.
KAYISIAĞAÇLARINDA: Monilya karşı çiçeklenme başlangıcındave tam çiçeklenme döneminde olmak üzere iki ilaçlama yapılır.
AYVAAĞAÇLARINDA: Monilya karşı birinci ilaçlamatomurcuklar patlayıp yaprakların gözükmeye başladiği dönemde yapılmalı, 14 günara ile 3 ilaçlama yapılmalıdır.

KARISABILIRLIK
Alkali reaksiyon gösterenlerin dışında çoğuinsektisit ve fungisit ilaçlarıyla karıştırılabilir.

KULLANIRKAN DIKKAT 
Arılara zehirsizdir.
Balıklara zehirlidir.
İlacı ambalajında kapalı olarak muhafaza ediniz.
İlaç ve artıklarını havuz, akarsu ve göllere bulaştırmayınız. Rüzgarla sürüklenmenin olabileceği havalarda kullanmayın. Boş ambalajları gömün.
Depolama sırasında ilacın nemlenmesine müsade etmeyin. Bu kimyasal değişikliğe sebep olabileceğinden ilacın fungisit etkisini azaltabilir.
Ateş ve kıvılcımdan uzak tutunuz.

DEPOLAMA DURUMU VE DIGER BILGILER
Normal (Serin ve kuru) depolama şartlarındaen az iki yıl depolandığı taktirde ilacın fiziksel, kimyasal ve biyolojik özelliklerinde hoşgörü (tolerans) sınırlarıdışında değişiklik olmaz.

Registriert für KulturenVor-Ernte-Intervall
Weinreben21
Tomaten15
Gurken15
Aprikosen15
Quitten15