Raider SC 240
- Hersteller
- Safa Tarim
- Kategorie
- Insektizid
- Registriert bis
- 2033-01-17
- Registrierungsnummer
- 9009
- Wirkstoffe
- Spirodiclofen240 g/l
Özellikleri
RAIDER SC 240 bilinen akarisitler ile çapraz dayanıklılık göstermez. Dayanıklılık oluşma riskini azaltmak için önerilen dozlara uyulmalı ve bir sezonda 1 defadan fazla uygulama yapılmamalıdır.
Uygulamaya Hazırlama Şekli
Önce gereken miktar ilaç ayrı bir kapta bir miktar su ile karıştırılır. Hazırlanan karışım yarısına kadar suyla dolu ilaçlama aletinin deposuna karıştırılarak ilave edilir. Depo gereken miktar suyla tamamlanarak tekrar karıştırılır ve ilaçlamaya hazır hale getirilir. Hazırlanan bu karışım havanın serin ve sakin olduğu zamanda bitkilerin her tarafını kaplayacak şekilde püskürtülür.
Kullanma Şekli
Yapılacak bahçe kontrollerinde yaprak başına ortalama 3-5 canlı birey (nimf, ergin) görüldüğünde ilaçlama yapılmalıdır.
Kirazda ilaçlamalar meyvesiz ağaçlarda veya hasattan sonra yapılmalıdır.
Bağda yaprak başına 15-20 aktif hareketli birey görüldüğünde ilaçlama yapılmalıdır.
Karışabilirlik Durumu
Diğer ilaçların formülasyonu ve özellikle solvent miktarı karışımı etkiler. Bu nedenle karışım yapılacaksa uygulama öncesi bir karışım testi yapılmalıdır. Yayıcı yapıştırıcı karıştırılmasına gerek yoktur.
Registriert für Kulturen | Vor-Ernte-Intervall |
---|---|
Weinreben | 14 |
Äpfel | 14 |
Kirschen | 14 |
Zitrusfrüchte | 14 |