Galera super

Произвођач
CORTEVA
Регистрован до
2027-02-28
Матични број
321-01-343/2022-11
Линкови

Herbicid namenjen suzbijanju jednogodišnjih i višegodišnjih širokolisnih korova u usevu uljane repice. Primenjuje se od 2-4 lista uljane repice u jesen, a do pre početka formiranja stabljike u proleće (BBCH 12-31), u dozi od 0.3 l/ha.

Primena:

Kontaktni i sistemični herbicid koji se koristi za suzbijanje jednogodišnjih i višegodišnjih širokolisnih korova u usevu uljane repice.

Galera Super primenjuje se u usevu uljane repice, u jesen kada uljana repica ima formirana 2–4 lista ili nakon perioda mirovanja u proleće pre početka formiranja stabljike u količini 0,3 l/ha (3ml na 100 m2).

Spektar delovanja:

Dobro suzbija:poljski prstenak (Anthemis arvensis), ambrozija (Ambrosia artemiisifolia), štir (Amaranthus spp.) različak njivski (Centaurea cyanis), palamida njivska (Cirsium arvense), pepeljuga (Chenopodium album), broćika(Galium aparine), sitna ilja (Geranium dissectum), samonikli suncokret (Helianthus annuus), kamilica bezmirisna(Matricaria inodora), bulka (Papaver rhoeas), dvornik (Polygonum spp.), pomoćnica obična (Solanum nigrum),poljska gorčika (Sonchus arvensis), poljska ljubičica (Viola arvensis).

Zadovoljavajuće suzbija:mišjakinja (Stellaria media), mrtva kopriva (Lamium sp.), čestoslavica (Veronica sp.)

 

Регистрован за културеРатеBBCH
Canola0.3 l12 - 31