Avaunt 150 EC

Üretici firma
DU PONT
Şu tarihe kadar kayıtlı
2024-11-19
Kayıt numarası
7357
Aktif maddeler
Bağlantılar

Avaunt 150 EC, meyve, sebze, bağ ve pamukta üreticilere, gelişmiş özellikleri sayesinde, zararlı problemleriyle etkili bir şekilde mücadele şansı sunar

Avaunt  150 EC pamukta sorun olan Yeşilkurt (Helicoverpa armigera) ve pamuk Yaprakkurdu (Spodoptera littoralis) zararlılarıyla mücadelede kullanılan, mide ve değme etkili bir insektisittir. Zararlı larvaların her döneminde ve fındık kurdu zararlısının erginine etkilidir.

Avaunt  150 EC böceklerde sodyum kanallarını tıkayarak etki eder ve ilaçlamadan çok kısa bir süre sonra zararlıların beslenme ve diğer faaliyetleri durur veya çok azalır. 24 ila 60 saat içinde de zararlılar ölür

Avaunt  150 EC uygulamadan sonra bitki üzerinde bitki koruma ürünü kurumasından sonra m2’ye 80 mm’ye kadar yağan yağışlardan etkilenmez, ilaçlamayı tekrarlamaya gerek kalmaz.
Yeşilkurt (Helicoverpa armigera) ve Pamuk yaprakkurdu (Prodenya) zararlıları ile mücadelede bu zararlıların herhangi bir dölüne karşı kullanılabilir. En iyi etki için yumurtaların açıldığı dönemde ilaçlama yapılması uygundur, buna rağmen zaralıların tüm larva dönemlerine etkilidir. Zararlının dönem içindeki yoğunluğuna bağlı olarak gerekirse 10-14 gün aralarla ilaçlama tekrarlanmalıdır. 

Kültürler için kayıtlıOranHasat Öncesi Aralığı
Pamuk40 - 45 ml14
Fındık45 ml14
Elma ağacı0 l7
Bağ0 l10
Domates0 l3
Biber0 l3