Duplosan KV

Manufacturer
NUFARM
Category
Herbicides
Registered until
2026-05-31
Registration number
04.2/3380-1/2016.
Links

Előírt növényvédelmi technológia:
A szer felhasználható őszi és tavaszi vetésű kalászosokban 3-4 leveles kortól a bokrosodás végéig 1,5 l/ha mennyiségben.
Az Ecopart 0,3-0,4 l/ha dózisával együtt, azonban csak 0,6 l/ha dózisban kell alkalmazni a készítményt. Az Ecopart 0,1 l/ha és a Mezzo 20 g/ha dózisával együtt, azonban csak 0,5 l/ha dózisban kell alkalmazni a készítményt.
A készítmény jól irtja a Galium aparine, Stellaria media, Capsella bursa-pastoris, Chenopodium spp., Polygonum spp., Sinapis arvensis, Rumex spp., Raphanus raphanistrum, Thlaspi arvense, Veronica spp., Vicia spp. gyomnövényeket. Közepesen hatékony a Cirsium arvense, Centaurea cyanus, Fumaria spp., Ranunculus spp., Matricaria spp. gyomok ellen. Hatástalan a Lamium spp., Galeopsis spp. gyomnövényekre.
A permetezést a magról kelő kétszikű gyomok 2-4 leveles, illetve a Galium aparine 1-3 levélörvös fejlettségi állapotában kell elvégezni. A készítmény hatás kiegészítés céljából kalászos gabonában engedélyezett egy hatóanyagot tartalmazó szerrel kombinálható.

Registered for culturesRate
Winter wheat1.5 l
Spring wheat1.5 l
Spring barley1.5 l
Winter barley1.5 l