Isstop 70 WP

Üretici firma
Göker Tarım
Şu tarihe kadar kayıtlı
Kayıt süresi doldu
Kayıt numarası

KULLANMA ŞEKLİ:
İlaçlama aletinin deposu yarı yarıya su ile doldurulur.Gerekli miktar ilaç ayrı bir kapta bulamaç haline getirilerek depoya konur. Karıştırma düzeni çalıştırılarak depo doluncaya kadar su ilave edilir.İlaçlama esnasında bitkiler kaplama ilaçlanmalıdır.İlaçlama rüzgarsız havalarda yüksek basınçlı pülverizatörler ile yapılmalıdır.

İLACIN UYGULANMASI:
Elmada Karaleke:1.ilaçlama çiçek gözleri kabardığında,2.ilaçlama çiçekler ayrı ayrı görüldüğünde,3.ilaçlama çiçek taç yaprakları %70-80 döküldüğünde 4. ve diğer ilaçlamalar hastalığın gelişmesine ve hava şartlarına göre yapılır.
Armutta Karaleke:1.ilaçlama çiçek tomurcukları patlamak üzereyken,2.ilaçlama beyaz rozet döneminde,3.ilaçlama çiçek taç yaprakları %80-90 dökülünce,4. ve diğer ilaçlamalar hastalığın gelişmesine ve hava şartlarına göre yapılır.
Şeftali,Kayısı,Kiraz ve Vişnede Monilya:1.ilaçlama çiçeklenme başlangıcında(%5-10 çiçekte),2.ilaçlama tam çiçeklenmede (%90-%100) çiçekte
Yenidünyada karaleke:1. ilaçlama çiçek tomurcukları kabarmadan önce,2.ilaçlama çiçek tomurcukları açılmadan önce,3.ilaçlama çiçek taç yapraklarının dökülmesinden sonra,4.ve diğer ilaçlamalar hastalığın durumuna göre hasada 20 gün kalana kadar uygulanır. Kabakgillerde Külleme:İlk hastalık belirtileri görülünce ilaçlamaya başlanır.15 gün ara ile 2-5 ilaçlama yapılmalıdır.
Bağda Külleme: 1.ilaçlama: Sürgünler 25–30 cm uzunlukta olunca 2. ilaçlama: Çiçek taç yaprakları döküldüğü dönemde, 3. ve diğer ilaçlamalar: İkinci ilaçlamadan sonra kullanılan ilacın etki süresi, bölgelerin meteorolojik ve ekolojik koşullarıyla birlikte tanelere ben düşme dönemine kadar ilaçlamalara devam edilmelidir.

KARIŞABİLİRLİK DURUMU:
Alkali karakterli ilaçlar hariç diğerleri ile karıştırılabilir.

Kültürler için kayıtlıHasat Öncesi Aralığı
Elma ağacı14
Armut14
Salatalık4
Kabak4
Karpuz4
Kavun4
Şeftali14
Kiraz14
Ayva14
Bağ14